Alzheimercafé op Wereld Alzheimer Dag met Kees van der Zwaard

Datum: 05-09-2017

10.34 uur - Op donderdag 21 september organiseren de Alzheimercafé’s Hellendoorn/Nijverdal en Twenterand in het kader van de Wereld Alzheimer Dag een bijzondere avond met Kees van der Zwaard. Kees laat op een gevoelige, realistische en ook humoristische wijze zien wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Mensen met dementie en hun familieleden, maar ook hulpverleners, zullen zich herkennen in de verschillende situaties die Kees op een respectvolle wijze presenteert.

 
 
''Oud worden is mooi, oud zijn is moeilijk.” Zo luidt een gezegde. Maar soms is ook oud worden al moeilijk. 
Met deze gedachten speelt Kees van der Zwaard in zijn voorstelling: Alzh…enzo…  die hij deze avond opvoert.
 
Iedereen die met geheugenproblemen te maken heeft, is van harte welkom op deze avond, die begint om 19.15 uur (inloop met koffie, thee en iets lekkers). Om 19.45 uur begint de voorstelling, de avond wordt om ongeveer 21.30 uur afgesloten met een hapje en drankje. Het Alzheimercafé vindt plaats in Het Punt, Burgemeester Koetjesstraat 2, Vroomshoop. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
 
U hoeft zich voor deze avond niet aan te melden. Deelname is kosteloos. Voor vragen kunt u terecht bij Hanna Tangenberg van Evenmens, informele zorg voor elkaar. Telefoonnummer 0548-638830 of htangenberg@evenmens.nl.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: