Een maand gratis trainen en ontbijt op 16 september bij De Zweef

Datum: 05-09-2017

10.28 uur - Bij De Zweef begint het seizoen voor de jeugd op zaterdag 16 september met het traditionele ontbijt voor kinderen en hun ouders. De boterhammen staan klaar vanaf 8.30 uur. Dat is nog niet alles. In plaats van een Open huis voor de jongste jeugd bestaat dit jaar de mogelijkheid om op alle zaterdagen in september (9, 16, 23 en 30 september) gratis mee te trainen. 

 
 
Dat geldt voor alle jongens en meisjes van  4, 5 of 6 jaar. De training is van 9.30 tot 10.30 uur op het hoofdveld aan de Koersendijk. Op de genoemde data zijn de minipupillen wekelijks welkom bij De Zweef en is er instuif en kan er vrijblijvend getraind worden. 
 
Kinderen die deze weken lekker willen meevoetballen, moeten zelf zorgen voor sportieve kleren en voetbalschoenen. Na de vier zaterdagen in september start op 7 oktober aansluitend het najaarsseizoen 2017 van de F-League.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: