Hertruiters vallen in de prijzen

Datum: 04-09-2017

11.53 uur - Dit weekend waren er verschillende wedstrijden waar leden van PSV Hertruiters actief waren. In Langeveen maakte Milou Ekkel succesvol haar debuut in de klasse M1 categorie D/E met haar pony Heidehofs Armanda. Ze behaalde twee keer de eerste prijs met beide keren 208 punten.

 
Malika Elshof startte ook in de klasse M1 categorie D met haar pony Silver King. Zij ging van start bij de Laarhoeveruiters in Ommen. Ze behaalde een eerste prijs met 196 punten. Ook Jade Kieft wist een eerste prijs in de wacht te slepen met haar pony Fifi met 181 punten en haar tweede proef werd beloond met 196 punten en een derde prijs.
 
Voor Melissa Eshuis was er ook een eerste prijs met haar pony Edwina in de klasse B categorie A/B met 191 punten. Lotte Bakhuis ging van start in de klasse M2 categorie D/E. Zij behaalde twee tweede prijzen. Milan Elshof startte met zijn paard Black Velvet in de klasse B. Hier haalde hij een derde prijs.  
 
Nické Miskotte ging dit weekend naar Vragender. Zij ging van start in de klasse M2 categorie D/E. Ze reed twee mooie proeven en dat werd ook beloond door de jury. Ze behaalde 195 en 205 punten met haar pony Brouwershaven’s Diva en dat was goed voor twee eerste prijzen.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: