NK Eremetaal voor leden PSV Hertruiters

Datum: 27-08-2017

21.00 uur - Dit weekend waren de Nederlandse Kampioenschappen (Hippiade) voor pony’s op het KNHS centrum in Ermelo. Maar liefst zeven leden van PSV Hertruiters mochten deelnemen aan dit kampioenschap. Allemaal zetten zij hun beste beentje voor en reden ze een mooie proef.

 
Een bronzen medaille met 65,08% was er voor Malilka Elshof die met haar pony Silver King meereed in het gelegenheidsviertal ‘Team Lol met je knol’ in de klasse M. Er werd een nette proef gereden door de vier dames en zij kregen mooie punten vooral voor het carrousel gedeelte. Dit viertal stond onder leiding van commandant Janet Elshof, ook lid van PSV Hertruiters.
 
In de klasse M1 categorie D/E was er een fraaie zesde prijs voor Nické Miskotte die met haar pony Brouwershaven’s Diva al vroeg aan de start moest verschijnen.  Zij reden een percentage van 66,78% bij elkaar. Dylian Roelofs ging met haar pony Poppings Soraya van start in de klasse B categorie D/E. Ook zij reed een hele mooie proef. Dit werd beloond met de zevende prijs met een percentage van 67.94%. Beide dames wisten zich goed staande te houden in een overvolle rubriek van maar liefst 32 deelnemers.
 
Ook Noortje ten Cate wist zich in de prijzen te rijden met een knappe proef. Zij behaalde een vierde prijs met 66,72%. Zij startte met haar pony Macho in de klasse L2 categorie C. De andere Hertruiters, Luc Eshuis, Silke Pot en Milou Ekkel reden dikke winstpunten bij elkaar maar vielen buiten de prijzen. Al met al een prachtige en succesvolle dag waar zowel pony’s als ruiters weer veel ervaring hebben opgedaan.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: