Lochsprinters nemen deel aan vakantiewedstrijd in Apeldoorn

Datum: 20-08-2017

13.57 uur - Terwijl de meeste mensen nog genieten van hun welverdiende vakantie waren er vzaterdag toch enkele Lochsprinters afgereisd naar Apeldoorn om deel te nemen aan de vakantiewedstrijd. 12 Lochsprinters gingen de strijd aan waaraan zowel KNWU- als NFF-leden uit Nederland deelnamen.

 
Bij de jongste rijders van 4-5 jaar kwam Kim van Gemert erg goed mee in haar manches. Helaas kwam ze in haar finale race ten val, maar toch mocht ze een beker mee naar huis nemen.
 
Bij de jongens van 6 jaar heeft Dylan Engberts zijn best gedaan om de rest te verslaan, maar dit was niet genoeg voor een finale.
De jongens van 8 jaar hadden 2 Lochsprinters aan de start, Joey Engberts en Branco Sasbrink streden om het hardst, maar moesten helaas na de manches het strijdtoneel verlaten.
 
De meiden hadden in de klasse 6-7 jaar Maren Gottemaker in de race die keurig alles 3 reed.
Bij de meiden 8-9 jaar Laure Gottemaker , die in de tweede manche vervelend ten val kwam en Kenzi Sasbrink, die daar haar voordeel mee deed en diezelfde manche als eerste over de streep kwam. Alle drie gelukkig door naar de laatste beslissende race!
 
Lars Timmer deed bij de jongens van 10 jaar ook goede zaken en mocht zich na de manches ook klaar gaan maken voor de finales.
Bij de jongens van 12 jaar werd er eerst flink gediscussieerd over het al dan niet toestaan van clicks voor de wedstrijd van start kon gaan. Dit resulteerde in enkele rijders die wel met clicks reden tegen een meerderheid die dit voordeel niet hadden. Voor Thico Sasbrink werd het dan ook echt strijden, maar met mooie resultaten in de manches kon ook hij zich opmaken voor de finale.
 
Bij de jongens van 14 jaar kwam Renzo Sasbrink uit voor de Lochsprinters en bij de jongens van 15 jaar en ouder was dit Timo Hissink. Beide presteerden ook prima in hun klasse.
 
Als laatste streed Simone Hissink bij de meiden van 14 jaar en ouder en zij reed keurig alles 1 vandaag.
 
9 Finalisten, waarvan 4 podiumplaatsen! Mooie resultaten dus!
 
M/J 4-5   Kim van Gemert 8
M 6-7      Maren Gottemaker 3
M 8-9      Kenzi Sasbrink 2
               Laure Gottemaker 3
J10         Lars Timmer 4 
J12         Thico Sasbrink 5
J14         Renzo Sasbrink 5
J 15+      Timo Hissink 5
M 14+     Simone Hissink 1
 
De eerste districtswedstrijd na de vakantie vindt plaats op 2 september aanstaande in Haaksbergen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

kippie schreef op 31-08-2017

Een leuke en active groep . Zo doorgaan.

Uw reactie

Naam:
Bericht: