Open dag bij vv S.V.V.N.

Datum: 17-08-2017

Op 26 augustus 2017 opent S.V.V.N. al haar deuren voor jongens en meisjes tussen de 4 en 13 jaar tijdens de jaarlijkse Open Dag om kennis te maken met voetbalvereniging SVVN.
 
De vakantie zit er voor de meeste mensen weer op. Eindelijk, na een ellenlange zomerstop de voetbalschoenen weer aan en lekker tegen een balletje trappen. Ook S.V.V.N. gaat fris van start in het nieuwe voetbalseizoen.
 
Onder leiding van Herrald Wijnen en de TOV zullen spelers van SVVN 1 en SVVN JO17-1 hun medewerking verlenen aan allerlei voetbal-gerelateerde spelletjes die op Sportpark Groot Lochter aan de Rossinistraat 2 te Nijverdal gespeeld zullen worden.
 
Heb je zin om te gaan voetballen? Wil je kijken of voetbal iets voor je is?
Kom dan kijken bij S.V.V.N. Neem je vriendje of vriendinnetje gerust mee. Dan maken we er met elkaar een mooie zaterdag morgen van. Van 10.00 tot 12.00 uur: We zien je graag verschijnen op het Sportpark Groot Lochter. 
 
Vindt uw zoon of dochter het leuk om eens vrijblijvend kennis te maken met voetbal? Laat hem of haar dan ook eens gezellig meetrainen. Aanmelden kan via de website van S.V.V.N.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 17-09-2017

SVVN gisteren op de slachtbank gelegd door VVH

k.e schreef op 18-09-2017

zeer belangrijk nieuws JOS

Sanne schreef op 18-09-2017

@Jos: Wat heeft dat met de open dag van SVVN te maken? M.a.w. wat wil je hiermee zeggen?

De Pieppe schreef op 18-09-2017

Is Jos soms fanatieke supporter van Sos ? ( v.v. Hellendoorn?)

Jos schreef op 18-09-2017

wees niet zo serieus allemaal was maar beker haha.

Uw reactie

Naam:
Bericht: