Aanrijding met letsel N35/ Baron van Sternbachlaan

Datum: 10-08-2017

8.35 uur - Gisteren om 17.20 uur kreeg de politie Hellendoorn een melding van een verkeersongeval met letsel op de kruising N35 met de Baron van Sternbachlaan in Nijverdal. Op de plek van het ongeval trof de politie een tweetal zwaar beschadigde personenauto's aan.

 
 
Uit het ingestelde onderzoek bleek dat een 50-jarige bestuurder van een personenauto uit Wierden uit de richting van Hellendoorn/Raalte kwam over de N35 en in de richting van Wierden reed. Ter hoogte van de verkeerslichten op de kruising met de Baron van Sternbachlaan besloot de man ineens linksaf te slaan richting de Kruidenwijk. Hij kwam hierdoor in botsing met een personenauto, bestuurd door een 46-jarige vrouw uit Vriezenveen, die uit de richting van Wierden kwam en reed in de richting van Hellendoorn/Raalte.
 
Een aanrijding was het gevolg. De vrouw raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Almelo.
Het verkeer is door de politie enige tijd geregeld.
 
Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.
 
 
Foto's politie Hellendoorn
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: