Gelegenheidsviertal Team Lol met je Knol regiokampioen klasse M

Datum: 31-07-2017

8.28 uur - Zaterdag 29 juli ging het gelegenheidsviertal bestaande uit Malika Elshof van PSV Hertruiters, Lisa en Sacha Bosch van ponyclub de Heuvelruitertjes en Zoë Bruggeman van ponyclub Achter ’n Bos onder leiding van Janet Elshof naar Bentelo om daar mee te doen aan de Regiokampioenschappen van Overijssel.

Het team was ontstaan doordat Lisa en Sacha beiden in een te hoge klasse reden om deel te kunnen nemen aan het verenigingskampioenschap. Zij wilden wel heel graag iets samen doen en zo kregen zij het idee om een viertal te vormen. Zij vroegen Malika om mee te doen en als vierde werd Zoë erbij gevraagd. Doordat het team uit deelnemers van verschillende verenigingen bestaat moest een alternatieve naam verzonnen worden. Het moest in elk geval iets met plezier of lol zijn vonden de dames omdat dit ook in het rijden met elkaar voorop staat.
 
Hierop werd bedacht dat de KNHS vaker nieuwsbrieven verzendt onder de naam Lol met je knol. Daarop was een nieuwe teamnaam geboren. Na slechts een aantal keren oefenen kwam de vuurdoop in Bentelo. Er werd een mooie proef gereden die veel lof oogstte bij de jury. De proef werd beloond met 218 en 192 punten. De dames werden gehuldigd tot Regiokampioen en zijn hiermee afgevaardigd naar het NK, de Hippiade, te Ermelo.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: