BusinessFestival Bruisend Nijverdal

Datum: 30-07-2017

19.50 uur - Het BusinessFestival tijdens Bruisend Nijverdal is dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit Hellendoorn en Nijverdal. Natuurlijk krijg je al energie wanneer je met gedreven ondernemers bij elkaar bent.

 
 
Maar om dat nog eens extra te stimuleren, wordt een leerzaam en motiverend programma geboden, met o.a. inspirerende sprekers te weten: Glen Helder (ex. Profvoetballer), Jan Willem Tusveld (vinden.nl / gaspedaal.nl / kleding.nl) en Jeroen Romate & Stijn Kruijssen (boxers.nl / sokken.nl). Alles onder de bezielende leiding van Esther Rikken, de bekende presentatrice van RTV Oost. 
 
Nijverdal gaat weer bruisen in september dit jaar. Het Nijverdalse dorpsfeest wordt op woensdag 6 september geopend met dit inspirerende BusinessFestival. Bijzonder is dat alle ondernemersverenigingen in de gemeente met Bruisend Nijverdal samenwerken om een fantastisch programma te bieden: Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement ’t Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn. 
 
Iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn is welkom. Lid of geen lid van één van de organiserende verenigingen. Wel dient iedereen zich aan te melden via de website: www.bruisendnijverdal.com, zodat ze iedereen kunnen voorzien van een naambadge.
 
Leren en Inspireren?
Er wordt een inspirerend programma geboden met leuke sprekers. Een programma welke je actieve en creatieve gedeelte van je hersenen hard aan het werk zet. Esther Rikken, bekend van RTV Oost, is de dagvoorzitter. Esther kent u misschien als rennende verslaggeefster. Al hardlopend doet ze naast vele andere programma’s de live-registratie van hardloopevenementen voor RTV Oost. Ook is ze gediplomeerd hardloop trainster en kan ze mensen enthousiasmeren voor deze sport. Tijdens het Business Festival rent ze over het podium tussen de hieronder genoemde sprekers en vraagt ze ze het hemd van het lijf.
 
Jan Willem Tusveld
Over de wereld van zoekmachines zal kan Jan Willem Tusveld alles vertellen. Hij is ondermeer bekend van Vinden.nl, Huizenzoeker.nl en Gaspedaal.nl; de laatste twee heeft hij verkocht aan de Telegraaf Media Groep. Begin dit jaar verkocht hij, samen met zijn compagnons, Kleding.nl voor 10 miljoen aan het Australische Mitula. 
 
Jeroen Romate en Stijn Kruijssen
Ooit boxers of sokken besteld online? Dan is de kans groot dat ze uit het Nijverdalse magazijn van Fashcom zijn verstuurd. Het bedrijf werd opgericht door Nijverdaller Jeroen Romate en Brabander Stijn Kruijssen. Ze leerden elkaar kennen via Hyves en hebben onder meer de websites boxers.nl, sokken.nl en zwembroeken.nl. Inmiddels wordt het bedrijf deels gerund vanuit Amsterdam en staat het logistieke centrum op het industrieterrein van Nijverdal. Benieuwd hoe, het inmiddels ten onder gegane Hyves, toch succesvol was? Stijn en Jeroen vertellen er meer over.
 
Glen Helder
De sympathieke rebel van o.a. Arsenal en het Nederlands Elftal. Beroemd om zijn sportieve talent, berucht om zijn roerige privéleven. Glenn begon zijn professionele carrière bij Sparta, na vier jaar verruilde hij deze club voor Vitesse, en in 1995 vertrok hij naar het Londense Arsenal. Verkeerde beslissingen, vertrouwen in de verkeerde mensen en zijn toenmalige gokverslaving zorgden ervoor dat hij alles kwijtraakte wat hem lief was. In een interactief gesprek gaat Glenn Helder in op zijn roerige leven, zijn opkomst, ondergang en zijn comeback.
 
Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Komt u ook?! Woensdag 6 september 2017 van 17.00 – 22.00 uur! 
 
Deelnemen als exposant?
Om u of uw bedrijf te presenteren huurt u tijdens het Business Festival een presentatie-(sta)tafel. Deze kunt u gebruiken om te netwerken, te presenteren of misschien wel om op te demonstreren. Daarnaast op de achtergrond uw naam groot in beeld en dat alles in de spotlight gezet! De kosten zijn gering slechts € 250,- (exclusief BTW). Zeker wanneer u deze kosten afzet tegen de mensen welke u zult gaan ontmoeten.
 
Wilt u ook meedoen? Geef u dan snel op… er is plaats voor maximaal 25 exposanten. Opgeven kan via www.bruisendnijverdal.com/bfdeelnemer
 
 
 
Bertus Webbink (Business Club Hellendoorn Nijverdal), Ewald Aaltink (Bruisend Nijverdal), Fred Mak (Parkmanagement ’t Lochter), Manfred Körbl (Op naar Nijverdal) & Dinand ter Braak (Ondernemend Hellendoorn).
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: