Heel Nijverdal Bakt! & Heel Jong Nijverdal Bakt!

Datum: 30-07-2017

19.30 uur - Op zaterdag 9 september kunnen de beste taartenbakkers van Nijverdal strijden om de eeuwige roem en leuke prijzen tijdens de eerste editie van Heel Nijverdal Bakt. Wie bedenkt een taart voor Nijverdal; een taartje met een verhaal en een specifieke smaak die past bij ons dorp. Interesse om je in te schrijven voor deze wedstrijd; meld je dan aan via de website van Bruisend Nijverdal, www.bruisendnijverdal.com en wij zullen het reglement aan je toesturen.

 
 
Deze leuke taartbakwedstrijd is een initiatief van Bakkerij Nollen, in samenwerking met winkeliersvereniging Op naar Nijverdal en de stichting Bruisend Nijverdal. Het wordt gehouden in de tent van Bruisend Nijverdal op zaterdagmiddag 9 september. 
Ben jij die creatieveling die het leuk vindt om een taart te maken en die anderen daar graag van laat meegenieten? Dan is dit je kans! Schrijf je in en laat ons zien wat je kan! 
 
De taart moet thuis gemaakt worden en op zaterdagmiddag om 14.30 uur worden gepresenteerd aan de vrolijke, maar kritische jury onder leiding van Arjan Bosboom van Bakkerij Nollen. Het maximaal aantal deelnemers is 24. Inschrijving is nu geopend. 
 
Heel Jong Nijverdal Bakt!
Eerder op de middag mogen de jongste bakkers zich melden in de feesttent van Bruisend Nijverdal. Bakkerij Nollen stelt 500 cupcakes ter beschikking. Kinderen mogen deze van 13.30 uur tot 14.30 uur komen versieren.
 
Het is wel noodzakelijk om de kinderen aan te melden via de website: www.bruisendnijverdal.com. Dat kan tot en met 31 augustus. Er is plek voor maximaal 100 kinderen. Voor de beste versierders zijn er leuke prijzen te winnen. Dat wil je niet missen. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Koe Kebakker schreef op 01-08-2017

Bakkerij Nollen, en bakwedstrijden. Dacht dat ze hier inmiddels wel van geleerd hadden.

Jos schreef op 01-08-2017

vertel

Koe Kebakker schreef op 02-08-2017

https://www.powned.tv/artikel/valsspelerij-en-corruptie-bij-taartenbakwedst

Wat ben ik toch een tut! schreef op 02-08-2017

@Koe Kebakker; óveral en door iedereen worden fouten gemaakt. Wanneer er dan excuses worden aangeboden, moet het klaar zijn. Het is niet fair van jou om dit weer op te rakelen, nodeloos kwetsend, en je begrijpt toch wel dat hier geen kwade opzet in het spel was, maar gewoon onnadenkendheid. En geloof niet klakkeloos alles wat in de media vermeld wordt. Vaak ligt het wat genuanceerder.

Jos schreef op 02-08-2017

de verliezer heeft altijd iets te klagen

Koe Kebakker schreef op 03-08-2017

Afwachten dan maar. 9 september weten we meer !

Uw reactie

Naam:
Bericht: