Mooie Avonddressuur bij Manege ’t Oale Spoor

Datum: 17-07-2017

 

 

Donderdag werd er bij Manege ’t Oale Spoor te Hellendoorn een avond dressuurwedstrijd gehouden voor paarden en pony’s. De velden lagen er mooi bij en gelukkig hielp het weer ook een handje mee zodat de omstandigheden ideaal waren om een fijne proef te rijden. Er vielen die avond heel wat Hertruiters in de prijzen. In de klasse BB/B categorie A/B was er een eerste prijs voor Melissa Eshuis met haar pony Edwina met 191,5 punten. Ook Lisa van Dijke had in deze klasse een eerste prijs met haar pony Welshke met 194,5 punten. Liz Jannink had een tweede prijs met haar pony Evenveen’s Victory met 188,5 punten. In de klasse B categorie C/D/E ging de eerste en tweede prijs naar Malou Broekman met haar pony Moon met 196,5 en 191 punten. Luc Eshuis behaalde een eerste prijs met zijn pony Forest Fire met 197,5 punten. In de klasse L1 categorie C/D/E was Charéna Zandbergen succesvol met haar pony Kendale The Twins. Zij behaalde een tweede prijs met 195,5 punten. In deze klasse L1 paarden won Lieke Schutten de tweede prijs met haar paard Ibartijn met 199,5 punten. In de klasse M1 categorie C/D/E pakte Malika Elshof met haar pony Silver King de eerste prijs met 187,5 punten. Bij de paarden werd Ellen Vrugteveen twee keer eerste in deze klasse met 173,5 en 185 punten.

 

Vrijdag kwam Noortje ten Cate met haar pony Macho aan de start in Lemelerveld. Zij behaalde een eerste prijs in de L2 dressuur met 196 punten.

Jade Kieft behaalde eveneens een eerste prijs met haar pony Fifi in Lemelerveld vrijdagavond. Ze startte in de klasse B categorie A/B/C en behaalde maar liefst 204 punten.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: