Amber Bruins uit Nijverdal met haar team landskampioen Golf

Datum: 10-07-2017

19.27 uur - Het afgelopen weekend werd in Biddinghuizen de halve finale en de finale voor het Nederlands Kampioenschap van de jeugdcompetitie golf gespeeld. Het eerste team van de Sallandsche Golfclub "De Hoek" speelt in de hoofdklasse en ze hadden zich geplaatst voor dit weekend.

Amber Bruins uit Nijverdal speelde samen met haar teamgenoten een goede halve finale tegen Grevelingenhout en ze haalden de finale voor het Nederlands kampioenschap. Op zondagochtend werd er een wedstrijd gespeeld, 2 tegen 2, en in de middag speelden de 4 spelers hun individuele partij. Na de ochtend stond het 3-1 voor de Sallandsche en in de middag werd het spannend. Amber zorgde voor het winnende punt voor de Sallandsche en zo kon de kampioensschaal dit jaar meegenomen worden naar Deventer.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: