Clubkampioenschappen G.V. Fysion Nijverdal afdeling Gym en Trampolinespringen

Datum: 04-07-2017

21.13 uur - Op zaterdag 8 juli 2017 houdt gymnastiekvereniging Fysion Nijverdal haar jaarlijkse clubkampioenschappen voor de actieve turnleden.
Ruim 130 leden zullen die dag aan de wedstrijden deelnemen. De clubkampioenschappen zullen ook dit jaar weer plaats vinden in sporthal de Kruidenwijk.

 
 
Vanaf 8.30 uur zullen de meisjes in de leeftijd t/m 10 jaar de spits afbijten. Om ongeveer 12.00 uur zijn alle jongens 6 jaar e.o. en alle meisjes 10 jaar e.o. aan de beurt. Alle leden strijden om de felbegeerde wisselbeker.
Rond 15.00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden. Dan zullen we weten wie zich een jaar lang Clubkampioen van Fysion mag noemen.
 
Aansluitend rond 15.15 uur zullen ruim 45 leden van de springgroepen van Fysion deelnemen aan de club springwedstrijden. Zij zullen op 3 springonderdelen hun kunsten laten zien. Ook is hier een teamwedstrijd aan verbonden, welk team mag het hoogste podium betreden?!
De prijsuitreiking voor deze wedstrijden zal om ongeveer 17.30 uur plaatsvinden en ook dan weten we wie de beste springer/ster van Fysion is over het jaar 2017.
 
Het beloven weer spannende wedstrijden te worden en voor het publiek zeker de moeite waard om te komen kijken. Toegang is gratis!
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: