Hertruiters succesvol in Luttenberg

Datum: 03-07-2017

21.56 uur - Dit weekend was er een bixiewedstrijd en concours te Luttenberg. Meerdere Hertruiters kwamen hier aan de start en waren succesvol. Bij de Bixie was Liz Jannink goed in vorm. Zij behaalde met de dressuur twee keer een eerste prijs met haar pony Evy. In de dressuur klasse B categorie C ging Luc Eshuis voor het eerst sinds een jaar weer van start. Met zijn pony Forest Fire reed hij een mooie proef met een beoordeling van 207 punten, goed voor een tweede prijs.

 
 
 
 
Marloe Broekman startte met haar pony Moon in de klasse B categorie D. Ze behaalde twee keer 194 punten en een vierde en zevende prijs. Ook Dylian Roelofs ging met haar pony Poppings Soraya van start in de klasse B categorie D. Zij won een eerste prijs en een zesde prijs met 200,5 en 194 punten. Met Edals King WA startte ze in de klasse L1 categorie D en ook hier was ze succesvol met een eerste prijs en 195,5 punten. Noortje ten Cate kwam uit in de klasse L2 categorie C met haar pony Macho. Zij reed 194,5 punten bij elkaar en dit leverde een eerste prijs op. Marilyn Roelofs startte haar pony Jacodi’s Bo’s Blaze in de klasse M1 categorie D. Ze werd eerste en tweede met 200,5 en 208 punten.
 
In Rijssen kwam Milou Ekkel aan de start met haar pony Heidehof’s Armanda in de klasse L2 categorie D. Zij behaalde 209 punten en werd hiermee eerste.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: