Bistro De Oale Sté in top 10 van beste terrassen van Nederland

Datum: 28-06-2017

10:17 uur - Bistro De Oale Sté in Nijverdal behoort tot de beste 10 terrassen van Nederland. Op maandag 3 juli hoort eigenaar Bert-Jan Hoekjen op welke plaats in de top 10 zijn horecabedrijf staat. Op die dag vindt de bekendmaking van de Terras Top 100 in Roosendaal plaats.

 

“Dit is een superwaardering voor mijn bedrijf en voor ons team”, vindt Bert-Jan Hoekjen van Bistro De Oale Sté in Nijverdal. Hij was blij verrast toen hij deze maand door een jurylid werd gebeld met het nieuws dat zijn horecabedrijf in de top tien staat van de ranglijst van de 100 beste terrassen van Nederland. “Dit had ik niet durven dromen. Het geeft aan dat we op de goede weg zijn met onze bistro. We proberen elke dag de kwaliteit te verbeteren, ook op ons terras.’’

Bekendmaking op 3 juli

Op dinsdag 20 juni is de jury op bezoek geweest bij Bistro De Oale Sté. Daarbij mocht Bert-Jan zijn bedrijf en zijn team presenteren. Op maandag 3 juli vindt de onthulling van de hele ranglijst plaats bij de winnaar van vorig jaar, Het Hooihuis in Roosendaal. Samen met zijn jonge team stapt Bert-Jan maandag in de trein naar Roosendaal. Het Nijverdalse horecabedrijf maakt kans op het erepodium. Dat maakt het best spannend. “We gaan er een gezellig uitje van maken. Iedereen is enthousiast over deze prijs.”

Publieksprijs en borrel

Naast de top 10 is De Oale Sté kanshebber voor de publieksprijs. Tot 18 juni konden mensen in het hele land stemmen op hun favoriete terras. Uit de laatste bekende gemaakte tussenstand, blijkt dat de Oale Sté ook hier hoge ogen gooit. Om alle stemmers te bedanken en de top 10-notering te vieren, is er op woensdag 5 juli een borrel bij de Oale Sté van 20 tot 21:30 uur. Daar wordt ook een leuke prijs uitgereikt aan een van de stemmers.

Over de Terras Top 100

De Terras Top 100 is een verkiezing van het horecavakblad Misset Horeca. Horecabedrijven uit het hele land kunnen zich aanmelden. Hun terras wordt beoordeeld op gastvrijheid, kwaliteit van het personeel, het terras en de geserveerde producten. De 100 beste terrassen van Nederland krijgen een plaats in de Terras Top 100.

Over Bistro De Oale Sté

Sinds 2002 is Bert-Jan Hoekjen eigenaar van bistro de Oale Sté in Nijverdal. Het terras heeft 120 zitplaatsen en ligt vlakbij nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Naast de Oale Sté ligt camping Noetselerberg, welke in handen is van Geert Hoekjen en zijn vrouw Martine. Beide bedrijven werken nauw samen. Vanaf 11 juli is (het terras van) Bistro de Oale Sté elke dag geopend in de zomermaanden juli en augustus.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jenny brunsman schreef op 28-06-2017

Gefeliciteerd wat geweldig spannend

Uw reactie

Naam:
Bericht: