Vier finaleplaatsen voor Hertruiters bij Almelose Ruiterdagen Paarden

Datum: 26-06-2017

10:16 uur - Afgelopen week en weekend werden de Almelose Ruiterdagen voor paarden gehouden. Hier waren leden van PSV Hertruiters wederom succesvol: Drie Hertruiters wisten de finale te bereiken: Frank Hosmar mocht met beide paarden naar de finale.

 Met Hernandez de Baian in de klasse L2 door een zesde, derde en tweede prijs en met Guetta in de klasse Z1 door een vierde, tweede, derde en een eerste prijs. Hij reed mooie punten met beide paarden en eindigde met beiden op een vijfde plaats. Remco van Dijke wist met een mooie eerste plaats in het B rijstijlspringen de finaleplek veilig te stellen.  Deze rubriek en het tweefasenparcours telden mee voor het kringkampioenschap van kring Reggedal. Remco plaatste zich bij de beste 10 en mag daarmee door naar de Regiokampioenschappen. Wendy Ligtenberg mocht door naar de finale in het springen klasse Z/ZZ. Ze behaalde eerder een eerste prijs in deze klasse. Ze eindigde hier op een zevende plaats. Milan Elshof ging met zijn paard Black Velvet van start in de B dressuur. Hij behaalde een vierde prijs met 188,5 punten.

 

Voor pony’s  was er de Dressuur Challange in Wierden. Hier kwam Marilyn Roelofs met haar pony Hoppenhof’s Yentle aan de start in de klasse L2 categorie D/E. Ze reed twee keer een hele mooie proef en mocht met twee eerste prijzen naar huis. Ze behaalde 206,5 en 205,5 punten. Lieke Schutten startte met haar paard Ibartijn in Heeten. Zij kwam uit in de klasse L1 dressuur en behaalde een tweede prijs.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: