Tweedaags festival Hellendoorn Open Air

Datum: 25-06-2017

08:35 uur - Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli vindt weer het festival Hellendoorn Open air plaats. Locatie voor het tweedaagse festijn is park De Geuren in Hellendoorn. Het wordt wederom een gezellig festival, geschikt voor jong en oud. Het park is tijdens de festivaldagen zeer sfeervol aangekleed en ook prachtig uitgelicht. Het is echt lachen en genieten het hele weekend! De toegang is het geheel gratis en parkeergelegenheid is er voldoende in de buurt.

 

 

Tijdens de vorige editie van het festival namen zo'n 450 enthousiastelingen deel aan de Haagse Dorps Bingo op vrijdagavond. Dit jaar worden rond 600 bezoekers verwacht en hierna is er een 90's party vanaf 22:00 uur met de live band Turn up the 90's!

Op zaterdag is er vanaf 18,00u  is er een pubquiz met zo'n 750 deelnemers mee. Na de pubquiz zal de live band "Proost" het feest voortzetten tot 01.00uur.

 

Haagse Dorps Bingo
Na het enorme succes van vorig jaar vindt er ook dit jaar weer een Haags Dorps Bingo plaats op vrijdagavond 7 juli van 19:30 tot 21:45 uur. Het zal een humoristische avond worden met fantastische prijzen! De presentatie is in handen van niemand minder dan Marian Zuiderwijk, bekend van de serie op RTL4 over de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Marian zet dan ook op haar bekende Haagse wijze de tent op zijn kop: het spelletje bingo is nog nooit zo lachen, gieren en brullen geweest!

Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen, variërend van een rondvlucht boven Hellendoorn voor 3 personen, een diners voor 4 personen bij verschillende eetgelegenheden en nog vele prijzen meer. Er zijn nog kaarten te koop bij Primera Hofman in Hellendoorn of via de website www.hellendoornopenair.nl    

 

Live band Turn up the 90's

Met een waanzinnige live show vol special effects en interactie, beleef je samen met Turn Up The 90's een wilde achtbaanrit door de jaren 90 die je naar adem zal doen snakken!

In een avondvullende actie show word je door meer dan 100 dance hits uit de 90's overdonderd, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash-ups en live gespeeld door de beste muzikanten uit de scene. Verwacht veel en je krijgt nog meer, dat is het motto van deze explosieve bende. Deze high energy spektakelband tilt entertainment naar the next level en brengt je als een wervelwind met veel fun en power back to the 90's. 

De band Turn up the 90's zal starten om 22.00uur en speelt tot 01.00u.


 

Feestband Proost! na de Pubquiz

Op zaterdag 9 juli om 18:00 uur is het weer tijd voor de Pubquiz in Hellendoorn. Welk team gaat proberen het winnende team van vorig jaar #Brandweerauto's te verslaan? In acht rondes word je als team blootgesteld aan de meest uiteenlopende, hersenkrakende quizvragen, geluiden en afbeeldingen. De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes 'waar of niet waar?' en 'petje op, petje af'. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud en er zijn fantastische prijzen te winnen. De Pubquiz duurt tot ongeveer 21:00 uur. Via de voorverkoop is deze populaire happening al volgeboekt: er doen 124 teams aan mee, in totaal rond 750 deelnemers!

Aansluitend volgt een optreden van de populaire feestband Proost! in park De Geuren.

Proost! Een muzikaal avontuur met meer dan 120 superhits!

PROOST! neemt je mee in een muzikaal avontuur met meer dan 120 super hits uit heden en verleden. Avond na avond brengt deze band een knallende en energieke show waarin de lekkerste hits verweven in de vetste medleys, CO2, Confetti en je om de oren vliegen!! 

 

Het stagedesign, bestaande uit verlichte decorstukken, de uitgebreide techniek en een sterk staaltje muziek, maken dit alles tot één geheel!

De band bestaat uit 6 top muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn! Wij staan klaar om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarin compleet uit je dak gaan een vereiste is!

 

Zie je het publiek springen, dansen en zingen? Dan weet je zeker dat Proost in the house is!

 

Feiten & cijfers

Evenement: Hellendoorn Open air

Datum: vrijdag 7 en zaterdag 8 juli

Locatie: Park de Geuren

Toegang: vrij

Meer informatie: www.hellendoornopenair.nl ; info@hellendoornopenair.nl

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: