Roos Arnold van Het Ravijn 2e op de 200 m schoolslag bij de Nederlandse junioren en jeugd kampioenschappen!

Datum: 20-06-2017

11:53 uur - 15 Tot en met 18 juni waren er in Eindhoven de Nederlandse junioren en jeugd kampioenschappen (NJJK) voor de lange baan (50 m). Roos Arnold en Iris Timmermans mochten diverse onderdelen zwemmen. Roos de 50, 100 en 200 m schoolslag. Iris de 100 en 200 m rugslag, 100 en 200 m vrije slag en de 200 m wisselslag.

 

Dat de Ravijn zwemsters aan de NJJK lange baan mee mochten doen is best bijzonder. De KNZB had namelijk de zwemlimieten voor deelname strenger gemaakt. Er moesten snellere tijden dan voorgaande jaren gezwommen geworden en deze tijden moest je ook nog eens in een 50 m zwembad behaald hebben. Dit houdt dus in dat ze de afgelopen maanden, buiten de provincie, aan extra wedstrijden hebben meegedaan.
Omdat de zwemlimieten strenger waren geworden, waren er tijdens de NJJK soms onderdelen waar nog geen 10 zwemmers uit heel Nederland aan mee mochten doen.

Roos en Iris hebben tijdens de NJJK hun persoonlijke records in een 50 m zwembad verbeterd, met als beste prestatie een 2e plaats op de 200 m schoolslag voor Roos Arnold!

Hele goede prestaties waar we dus trots op mogen zijn!

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: