ZINiN Bibliotheek ruimt op: oude boeken gaan in de verkoop

Datum: 20-06-2017

ZINiN Bibliotheek ruimt op: oude boeken gaan in de verkoop


Vanaf zaterdag 1 juli gaat de boekverkoop in de ZINiN Bibliotheken Hellendoorn en Nijverdal van start. Haarle, Daarlerveen en Daarle starten op maandag 3 juli. Er zijn ook cd's, dvd's en tijdschriften te koop. De verkoop is tijdens de geldende openingsuren. Voor een zacht prijsje kunnen liefhebbers hun collecties weer aanvullen.

 

De medewerkers van alle vestigingen van de ZINiN Bibliotheek hebben in de afgelopen weken de kasten lekker opgeruimd en honderden boeken, DVD’s, CD’s en tijdschriften geselecteerd die uit de collectie worden gehaald. De boekenverkoop, die op 1 juli van start gaat, duurt tot eind augustus tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De openingstijden kunt u vinden op www.zinin.com (even doorklikken naar de bibliotheek). Kom rustig even langs om in het aanbod te snuffelen! 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: