Wonen bij September start woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen in Nijverdal

Datum: 17-06-2017

17:04 uur - September, aanbieder van liefdevolle zorg aan mensen met geheugenproblemen, opent medio 2018 de deuren van een nieuw woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen aan de Salomonsonstraat 51 in Nijverdal. 

 

 

Informatieavond 28 juni

Wonen bij September brengt u graag op de hoogte van de plannen die in de afgelopen periode zijn gemaakt en nodigt alle buurtbewoners van harte uit om op woensdag 28 juni een speciale informatieavond bij te wonen. Vanaf 19.00 uur bent u welkom, de presentatie en toelichting van de plannen zal om 19.30 starten.  De bijeenkomst zal plaatsvinden in het pand aan de Salomonsonstraat 51. Buurtbewoners en geïnteresseerden krijgen tijdens de avond informatie over de plannen en over Wonen bij September. 

 

Liefde, aandacht, betrokkenheid 

In de woonhuizen van September wonen mensen met geheugenproblemen. Kleinschalige en sfeervolle woonhuizen waar liefde, aandacht, betrokkenheid en gezelligheid voorop staan. September maakt kleinschalig wonen met particuliere zorg mogelijk voor een bredere groep dan alleen vermogende mensen. September is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende zorgverlener die persoonlijke zorg verleent aan mensen met geheugenproblemen. De bewoner staat hierbij altijd centraal. 

 

Aanpak September voorziet in snelgroeiende behoefte

De groep mensen met geheugenproblemen in Nederland neemt jaarlijks toe met 30.000 personen. Tegelijkertijd verlangen bewoners en directe familie steeds nadrukkelijker naar zorg die aansluit op hun wensen in plaats van die van de zorginstelling. Door het slimmer organiseren en het beperken van overheadkosten, maakt September persoonlijke zorg betaalbaar. Hierdoor neemt de kwaliteit van leven voor bewoners van September-huizen toe.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: