Veilig en vertrouwd op vakantie met opfriscursus Zwem ABC

Datum: 16-06-2017

Veilig en vertrouwd op vakantie met opfriscursus Zwem ABC 

 

 

Ik ga op vakantie en neem mee …

De zomer komt er aan, tijd van zon, zee en strand. Zonnebrillen, strandballen en voldoende zonnebrandmiddel worden ingeslagen. Maar wie zich ècht goed voorbereid op de vakantie, vraagt zich af of z’n kind nog voldoende zwemvaardig is. Het zwemdiploma is behaald, maar heeft hij of zij de laatste tijd nog vaak gezwommen?

 

Zwembad Het Ravijn biedt voor de zomer nog een korte cursus aan om de zwemvaardigheid van kinderen bij te spijkeren. Tijdens een serie van drie leuke lessen worden de zwemslagen opgefrist en leren kinderen op een speelse manier survivaltechnieken. Een veilig idee in en op het water!

 

Data en tijden:

  • Dinsdag 27 juni, 4 juli en 11 juli, 15.45 – 16.35 uur
  • Woensdag 28 juni, 5 juli en 12 juli, 15.55 – 16.45 uur
  • Donderdag 29 juni, 6 juli en 13 juli, 16.40 – 17.30 uur

 

Aanmelden kan via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg –.

De opfriscursus van drie lessen kost € 29,00. Let wel: VOL=VOL!

 

Meer informatie: telefoon 0548-613516 of via www.hetravijn.nl

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 16-06-2017

Wat is een zwem diploma dan nog waard vraag je je dan af? Het is weliswaar vrijwillig dus u heeft een keus of doet het gewoon zelf. Mocht het ooit verplicht worden dan valt het gewoon onder gelddeuntjes. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: