Geslaagd jaar voor Nicolien Stegeman

Datum: 15-06-2017

9.22 uur - Op vrijdag 23 juni a.s. verzorgt de Hellendoornse Harmonie de muzikale omlijsting voor het D-examen concert op klarinet van Nicolien Stegeman. De Hellendoornse Harmonie zal haar begeleiden tijdens de stukken Concertino van Weber en Viktor’s Tale van John Williams. Dit laatste nummer is bekend van de film The Terminal met Tom Hanks in de rol van Viktor Navorski.

 
 
Ook zal zij Konzertstueck no. 1 van Mendolssohn spelen met begeleiding op piano van Mourik Jan Heupink en F-klarinet Arjan Eek en Sonata no 2 deel 2 Allegro Appassionato van Brahms eveneens met begeleiding van Mourik Jan Heupink. 
 
Nicolien heeft vanaf haar negende lessen gevolgd bij Arjan Eek. Ze heeft vorig jaar haar C-diploma behaald en hoopt nu met dit concert het hoogste haalbare diploma te gaan behalen. 
 
Naast vele uren studie op haar klarinet is Nicolien ook drukdoende de opleiding Manager Ondernemer Horeca af te ronden. Ze heeft hiervoor al stage gelopen in Maastricht en in Londen. 
 
Het concert wordt gehouden op vrijdag 23 juni in d’ Oale Grieze te Hellendoorn en begint om 20.00 uur.  
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: