Haring Happen bij de verzorgingstehuizen

Datum: 14-06-2017

13.35 uur - Het is inmiddels een goede traditie van de Stichting Bruisend Nijverdal (S.E.N.): De bewoners van de verzorgingstehuizen in Hellendoorn en Nijverdal kregen woensdagmorgen nieuwe haring op hun bordje, zodra het haringseizoen is begonnen. 

 
 
De vissen werden gratis aangeboden door Jaco Zwaan, van Zeevishandel Zwaan uit Spakenburg die wekelijks is te vinden op de markt in Nijverdal. Bij het uitdelen van ettelijke honderden haringen werden de medewerkers van de verzorgingstehuizen geholpen door vrijwilligers van Bruisend Nijverdal. 
 
Bewoners van de verzorgingstehuizen lieten zich deze lekkernij maar wat lekker smaken. Sommigen lieten de vis op de traditionele manier in hun keel glijden, anderen aten de vis van een bordje. “Deze maatjesdag blijft een leuke en dankbare traditie.”
 

 

Foto's: Bert Wolbers
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K-e schreef op 14-06-2017

Geef Jaco maar de pluim, Hij doet het inmiddels al Jaren. Leuk en goed dat de vrijwilligers mee helpen.

Geronimo schreef op 15-06-2017

Zo sneu; "Stichting Bruisend Nijverdal (S.E.N.)". SEN staat voor Stichting Evenementen Nijverdal. Dus van wie is deze tractatie nou? Op de actie zijn natuurlijk geen aanmerkingen, maw uitstekend.

Uw reactie

Naam:
Bericht: