Standhouders voor Brocante markt & Boeken markt gezocht

Datum: 13-06-2017

12.30 uur - Zondag 10 september 2017 staat Nijverdal wederom in het teken van de Grote Nijverdalse familiedag. Die dag is er zowel een grote brocante markt als een boekenmarkt in ons gezellige centrum. Locatie is het Henry Dunantplein en omliggende voetgangerszones. Winkels zijn op deze dag gewoon geopend.

 
Deze markten worden georganiseerd door de stichting Bruisend Nijverdal. Vanaf 10.00 uur staan de kramen voor u klaar om te worden ingericht. De markt duurt tot 17.00 uur. Wij zorgen voor veel gezelligheid, muziek, entertainment, reclame via de regionale kranten, social media, spandoeken en posters. Een kraam van vier meter kost € 27,50 - voor een meter extra betaalt u € 2,50.
 
Het opgaveformulier kunt u vinden op www.bruisendnijverdal.com. Na opgave ontvangt u van ons een rekeningnummer voor de betaling. Let op! Pas als we alle contactgegevens en de betaling binnen hebben, is uw reservering definitief. De sluitingsdatum voor deze markt is 25 augustus 2017.
 
Bezoek ook onze website: www.bruisendnijverdal.com
 
Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 10 september 2017.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: