De nieuwe website van Het Ravijn – zwem sport zorg – is officieel in de lucht

Datum: 13-06-2017

10.49 uur - Afgelopen zaterdag 10 juni lanceerde wethouder Johan Coes tijdens de Sport- en Cultuurmarkt de nieuwe website van Het Ravijn. Wie voorheen zocht op bijvoorbeeld zwemles of openingstijden kwam terecht op een webpagina binnen de gemeentelijke website. Het Ravijn – zwem sport zorg – verwelkomt digitale bezoekers nu op haar eigen website www.hetravijn.nl

 
 
Nieuwe koers
De afgelopen jaren heeft Het Ravijn een nieuwe koers ingezet. Manager Ruben Buijserd: “We spelen in op de behoefte van mensen om gezond en actief bezig te zijn. ‘Ontmoeting’ speelt daarbij een belangrijke rol. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, willen we graag klantgericht communiceren. We zijn daarom enorm blij met deze nieuwe, functionele en aantrekkelijk ingerichte website.”
 
Nieuwe website
Met binnen- en buitenbaden, een sporthal, Sport- en Speluitleen en horecaruimte onder één dak is Het Ravijn een waardevolle multifunctionele accommodatie in de gemeente Hellendoorn. Veel inwoners van de gemeente vinden wekelijks de weg naar Het Ravijn om sportieve, medische en/of sociale redenen. Ook om te recreëren brengen jaarlijks duizenden personen een bezoekje aan Het Ravijn. “Wij willen al deze mensen graag goed en op een zo laagdrempelig mogelijke manier informeren. Ook nieuwe klanten laten we graag zien wat Het Ravijn allemaal te bieden heeft. De nieuwe website helpt ons hierbij,” aldus Ruben Buijserd. “Je vindt er alle activiteiten, tarieven en actuele openingstijden, in duidelijk leesbare taal, begrijpelijk voor iedereen.
 
Social Media
Het Ravijn – zwem sport zorg – is ook actief op Twitter, Facebook en Instagram. Social Media zijn geïntegreerd in de nieuwe website. “Hierdoor kunnen we al onze bezoekers snel en efficiënt op de hoogte brengen van het actuele nieuws”, vertelt Buijserd. “Op deze manier hopen we Het Ravijn te promoten als betekenisvolle accommodatie in onze sportieve gemeente en proberen we jong en oud te enthousiasmeren en te motiveren. We verwelkomen iedereen graag in Het Ravijn, op één van onze social mediakanalen en op onze nieuwe website www.hetravijn.nl.”
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: