Dru en Gru ontmoeten elkaar in ‘Verschrikkelijke Ikke 3’

Datum: 13-06-2017

9.53 uur - In de nieuwe animatiefilm ‘Verschrikkelijke Ikke 3’, die op zaterdag 24 juni bij ZINema gaat draaien, wil kindster Balthazar Bratt de wereld veroveren. Aan Gru de taak om hem tegen te houden. Maar deze taak wordt bemoeilijkt, als hij zijn halfbroer Dru tegenkomt, die ook met allerlei louche zaakjes bezig is. 

 


Superschurk wil de wereld veroveren
Verschrikkelijke Ikke 3 staat weer bol van de nieuwe avonturen. Gru, Lucy, hun lieftallige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn er weer helemaal klaar voor. De ontmoeting tussen Gru en Dru levert veel spektakel op, terwijl het team het moet opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje uit de jaren ’80, die zich ontpopt als een superschurk. Hij is woedend op de wereld en dat is al zo sinds hij een puber was en zijn show Evel Bratt gecanceld werd. Hij heeft daarom maar één doel voor ogen: de wereld veroveren! Niet alleen zijn karakter schreeuwt om een update, ook zijn uiterlijk kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Een pittige taak dus voor Gru en Lucy om de nieuwe avonturen in ‘Verschrikkelijke Ikke 3’ in goede banen te leiden. 

 

Kleurplaatwedstrijd
Vanaf vandaag zijn er leuke kleurplaten over ‘Verschrikkelijke Ikke 3’ af te halen bij de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal aan de balie VVV / Tourist Info. Inleveren kan tot donderdag 22 juni. Vrijdag 23 juni zal dan de winnaar bekend worden gemaakt, die twee kaartjes wint voor de premiere op zaterdag 24 juni van ‘Verschrikkelijke Ikke 3’ bij ZINema.
 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: