Talentrijk en de Meander winnaars schoolkorfbaltoernooi

Datum: 13-06-2017

Talentrijk en de Meander winnaars schoolkorfbaltoernooi

 

Op het terrein van NKC’51 werd afgelopen donderdag en vrijdag het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gespeeld met bovenbouwleerlingen van basisscholen uit de gemeente Hellendoorn. 

 

In de poulewedstrijden werd er onder zonnige omstandigheden fanatiek gestreden om de winst en er waren veel supporters om te teams aan te moedigen. Na de laatste poulewedstrijden op vrijdag werd er in spanning afgewacht welke teams er doorgingen naar de finalerondes. In de B-poule (groep 5/6) wist uiteindelijk de Meander B3 de finale te winnen van de Triangel B3. De Triangel B4 werd hier derde. In de A-poule (groep 7/8) stonden net als in 2016 Talentrijk A1 en de Meander A1 in de finale, waarin Talentrijk wederom wist te winnen en daarmee voor het derde jaar op rij de titel wist te pakken. De Schaapskooi A1 eindigde op de derde plaats.

De winnende teams hebben de gemeente Hellendoorn meteen een dag later vertegenwoordigd op de provinciale kampioenschappen in Almelo. Daar werden helaas geen prijzen behaald, maar Talentrijk behaalde wel een knappe vierde plek.  

 

Naast prestatie is sportiviteit en respect ook erg belangrijk bij sport en daarom wordt elk jaar de Fair Play-award uitgedeeld aan het meest sportieve team. De prijs ging dit jaar naar Talentrijk B1 en Prinses Beatrix A1

 

NKC’51 kan dankzij het enthousiasme van alle teams en supporters en de inzet van de scheidsrechters, het kantinepersoneel en alle andere vrijwilligers weer terugkijken op een geslaagd toernooi. 

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: