Maar liefst 8 medailles voor G.V. Fysion Nijverdal!

Datum: 12-06-2017

Maar liefst 8 medailles voor G.V. Fysion Nijverdal!

 

7:00 uur - Op zaterdag 10 juni kwamen 18 turnsters van Fysion in actie tijdens de toestelkampioenschappen 4e tot 6e divisie in Ede. Dit zijn wedstrijden voor meiden vanaf 11/12 jaar waar op elk toestel een medaille gehaald kan worden. De negen turnsters die in de eerste ronde aan de beurt waren doen dit jaar voor het eerst mee aan KNGU wedstrijden in de 6e divisie.

Op deze toestelkampioenschappen hebben ze erg goed gepresteerd en maarliefst 5 medailles verdient! Merle Kamerling (Jeugd 2) is 2e geworden op balk, Lieve Machielsen (Jeugd 2) is 2e geworden op vloer, Chaya Dijkgraaf (Senior) is 2e geworden op balk en Marit Timpers mocht zelfs 2 zilveren medailles mee naar huis nemen, namelijk op sprong en op vloer. In de drie volgende rondes kwamen de B-selectie turnsters in actie in de 5e en 4e divisie.

De meiden hebben uitdagende oefeningen met veel nieuwe onderdelen laten zien. En ook hier zijn mooie resultaten behaald. Alanis Mars (Senior 5e divisie) is als tweede geeindigd op de balk en Jasmijn Stokvis mocht twee bronzen medailles ontvangen voor de toestellen sprong en brug. De prijsuitreiking van ronde vier was pas om half 9. Het was een lange, maar erg gezellige dag, vol met mooie oefeningen waar de train(st)ers erg trots op zijn!

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: