Jongens tot 17 jaar Het Ravijn kampioen van Nederland

Datum: 11-06-2017

Het succesvolle waterpoloseizoen voor Zwem- en waterpolovereniging Het Ravijn uit Nijverdal is dit weekend afgesloten met een laatste prachtig resultaat: de waterpoloërs tot 17 jaar zijn zaterdagavond in het eigen topsportbad in Nijverdal kampioen van Nederland geworden.
 
Het team won in een best of three serie in de finale van ZV De Zaan. Vrijdagavond werd in het zwembad in Zaandam met 10-13 gewonnen en zaterdagavond maakten de Nijverdallers het af door in het eigen thuisbad te winnen met 11-9.
 
Een fantastisch resultaat voor de jongens zelf in de Eredivisie Jeugd, maar ook voor de club en het jeugdwaterpolo in Nijverdal. Na de landelijke successen van meerdere jeugdteams dit seizoen is dit kampioenschap de bekroning op het jeugdbeleid van Het Ravijn. De club heeft vele talenten die laten zien dat plezier in de sport en topprestaties samen hand in hand gaan en daar zijn ze bij de Nijverdalse vereniging  trots op.
 
 
Statistieken:
 
Vrijdag 9 juni
ZV De Zaan – Het Ravijn: 10-13
Periodestanden: 2-3, 1-1, 5-6, 2-3
Doelpunten De Zaan: Angelo Corver 4, Phil Brantjes 2, Robert Bosma 2, Gino de Groot en Mees Keuning.
Doelpunten Het Ravijn: Emiel Wouters 3, Jorrit Aanstoot 2, Niels Hofmeijer 2, Jurre Vaatstra 2, Stan Wolsink, Sem Moorlag, Thijs Rohof en Geronimo Sourbag.
 
Zaterdag 10 juni
Het Ravijn – ZV De Zaan 11-9
Periodestanden: 3-3, 3-1, 2-3, 3-2
Doelpunten Het Ravijn: Sem Moorlag 4, Jorrit Aanstoot 3, Emiel Wouters 2, Niels Hofmeijer en Jurre Vaatstra.
De Zaan: Robert Bosma 3, Neo Grguruvic 2, Angelo Corver 2, Phil Brantjes en Mees Keuning.
 

Foto: Wim Beunk
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: