Zonsopkomstloop zaterdag 16 september op de Holterberg


Datum: 03-06-2017

 

Na de succesvolle eerste editie van de Zonsopkomstloop op de Holterberg in de ochtenduren komt er dit jaar een tweede editie. ‘Vorig jaar waren de deelnemers laaiend enthousiast’ vertelt de nieuwe voorzitter Hans Stokvis. De Diepe Hel Holterbergloop vindt dit jaar voor het eerst plaats op zondag 29 oktober en wordt voor de 30e keer georganiseerd.  
 
Vroege Vogels
Onder de hardlopers is de avond of de vroege ochtend erg populair. De zaterdag is voor de meeste mensen een dag waarbij er veel activiteiten op het programma staan. ‘Daarom hebben wij gekozen voor een loop waarbij iedere deelnemer nog wat aan de dag heeft’. De Zonsopkomstloop start om 07.30 uur op de Holterberg. Er wordt getraind in groepen van hetzelfde niveau. Het parcours van de hardloopwedstrijd kan worden verkend op de autovrije Holterberg met opkomende zon.
 
‘Na de training, rond de klok van 08.30 uur gaan we gezamenlijk ontbijten met een uitgebreid ontbijtbuffet speciaal voor de hardlopers bij Woody’s’. De kosten zijn € 14,00 per persoon. Inschrijven kan via de website www.diepehelholterbergloop.nl/inschrijfformulier-zonsopkomstloop

Diepe Hel Holterbergloop zondag 29 oktober 2017
Er is geen hardloopwedstrijd in Nederland zoals de Diepe Hel Holterbergloop. De uitdagende parcoursomstandigheden en de meestal perfecte (weers)omstandigheden maken dit een must do wedstrijd voor alle hardlopers. Dit jaar is de finish in het centrum van Holten.
 
Meer informatie
www.diepehelholterbergloop.nl

info@diepehelholterbergloop.nl

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: