Schoolkorfbaltoernooi bij NKC’51

Datum: 31-05-2017

10.55 uur - Op donderdag 8 en vrijdag 9 juni organiseert NKC’51 het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van de gemeente Hellendoorn. Bijna 40 teams met bovenbouwleerlingen van basisscholen uit de gemeente zullen dan strijden om het schoolkorfbalkampioenschap van 2017. 

 
 
 
Op beide dagen beginnen de poulewedstrijden om 17.30 uur. Op vrijdag zullen vanaf 19.30 uur de finalerondes gespeeld worden, waarna zal blijken welke teams zich de kampioenen van 2017 mogen noemen. De winnaars mogen onze gemeente ook gaan vertegenwoordigen op de provinciale kampioenschappen. 
 
Naast prestaties gaat het bij het schoolkorfbaltoernooi ook om sportiviteit en respect en daarom zal ook dit jaar weer de Fair Play-award worden uitgereikt aan het team wat zich het meest sportief gedraagt tegenover tegenstanders, scheidsrechters en anderen.   
 
Ouders, klasgenootjes en andere supporters zijn natuurlijk van harte welkom om hun favoriete team te komen aanmoedigen op het NKC-terrein aan de Sportlaan. Het complete programma van het toernooi is te vinden op www.nkc51.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: