60 teams bij Voetvolleybal Daarlerveen!

Datum: 31-05-2017

07:12 uur - Op zaterdag 3 juni 2017 wordt wederom het voetvolleybaltoernooi georganiseerd bij  V.V. Daarlerveen. De organisatie vindt het gaaf dat dit jaar het maximaal aantal teams meedoet. Dit betekend een vol wedstrijdprogramma, veel mensen en nog meer gezelligheid!

Het toernooi wordt elk jaar op de 1e zaterdag van juni georganiseerd en valt dit jaar dus in het pinksterweekend. De organisatie had daarom niet gerekend op een vol deelnemersveld, maar blijkbaar is het toernooi leuker dan de camping of de woonboulevard. 

Inmiddels is het spelletje voetvolley bij velen een begrip; het is een combinatie van voetbal en volleybal waarbij teams van 3 spelers moeten proberen om een punt te maken in het speelveld van de tegenstander. Het net is niet heel hoog, 150 cm en de bal mag elke keer hij over het net komt 1 keer stuiteren. 

Het toernooi begint om 10:30 en de finale is rond 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op sportpark “de Belt” te Daarlerveen.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: