NKC'51 sluit seizoen goed af met winst op Rigtersbleek

Datum: 28-05-2017

12.07 uur - Afgelopen zaterdag speelde NKC’51 haar laatste competitiewedstrijd in Enschede tegen Rigtersbleek. Beide teams konden vrijuit spelen want er stond niets meer op het spel. De Nijverdallers wilden op een passende wijze afscheid nemen van trainer/coach Jan Willem Beekhuizen met een overwinning. 

 
 
NKC’51 kwam ondanks de enorme warmte zeer goed uit de startblokken en nam al snel een ruime 2-7 voorsprong. Verdedigend was de ploeg zeer sterk en werden de schutters van Rigtersbleek aan banden gelegd. Aanvallend was de ploeg zelf zeer trefzeker. In de 1e helft werd de basis al gelegd voor de uiteindelijke overwinning want er werd gerust met een ruime 6-12 voorsprong. 
In de 2e helft  werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven en via tussenstanden van 6-13 en 11-17 werd er uiteindelijk dik verdiend gewonnen met 18-21.  
 
Na een zwakke start van de 2e helft veldcompetitie herpakte de ploeg van Jan Willem Beekhuizen zich de laatste weken zeer goed met 4 overwinningen op rij en zo eindigde NKC’51 uiteindelijk op een prima 3e plaats op de ranglijst. Voor het nieuwe seizoen blijft de huidige ploeg intact, maar deze zal dan onder leiding staan van Harm Jan Smit uit Kampen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: