Pinksteren op de Sallandse Heuvelrug

Datum: 26-05-2017

12.33 uur - Ontdek tijdens Pinksteren samen met de boswachter vanuit het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer te Nijverdal de Sallandse Heuvelrug. Ga met het hele gezin naar buiten en wandel mee door de natuur. 

Het bos en de heide laten zich van hun beste kant zien tijdens de Pinksterdagen. 
Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan. Kom mee met een gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug met Pinksteren voor je in petto heeft. Tijdens de tocht is er aandacht voor de veelzijdigheid van planten en dieren op de Sallandse Heuvelrug. Geniet van de rust, ruimte en reliëf van de Sallandse heuvelrug. 
Je komt van alles te weten over de cultuurhistorie, het ontstaan en de natuur op de Sallandse Heuvelrug. Leuk en stiekem ook een beetje leerzaam.
 
Zondag 4 juni, eerste Pinksterdag, en maandag 5 juni, tweede Pinksterdag, kunt u mee op pad met een natuurgids om de Sallandse heuvelrug ontdekken.
 
Startpunt: BuitenCentrum Sallandse heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal
Datum: zondag 4 juni en maandag 5 juni
Tijd: 10.30 uur
Duur: ongeveer 2 uur en afstand ongeveer 5 kilometer
Kosten: volwassenen € 4,-- en kinderen t/m 12 jaar € 2,50
Aanmelden via de website:
https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/pinksteren-op-de-sallandse-heuvelrug
 
Je dag buiten begint bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer.
 
Meer informatie bij BuitenCentrum Sallandse Heuvelrug T 0548-612711 of via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl 
 
Praktisch: 
•Kleed je op het weer
•Trek stevige schoenen aan 
•Niet toegankelijk voor mindervaliden en kinderwagens vanwege zandpaden
•Honden niet toegestaan
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: