Veel erelintjes voor Hertruiters

Datum: 22-05-2017

07:00 uur - Ook dit weekend gingen leden van PSV Hertruiters naar verschillende wedstrijden. Er werden veel prijzen gescoord: Milan Elshof ging van start in Haaksbergen met zijn paard Black Velvet. 

In de klasse B dressuur behaalde hij een derde en een vierde prijs met 189,5 en 193 punten. Milou Ekkel zadelde haar pony Armanda voor de dressuur in Busslo. In de klasse L2 categorie D/E behaalde zij een eerste prijs met 188,5 punten. Malika Elshof ging met haar pony Silver King naar Oldebroek. Zij ging van start in het springen klasse B.

Ze reed een mooie foutloze ronden en kreeg van de jury 79,5 punten. Dit was goed voor de eerste prijs bij de categorie C/D/E. Marilyn Roelofs ging met Hoppenhof’s Yentle naar Diepenveen. Zij startte in de klasse L2 dressuur categorie D/E. Ze reed voortreffelijke punten bij elkaar: 209,5 en 201,5 en mocht daarmee twee keer de eerste prijs ophalen.

Jade Kieft ging met haar pony Fifi van start in Exloo in de klasse B categorie C/D/E. Ze reed een nette proef en ging er met 209 met de tweede prijs vandoor. Tessa Lemmers ging met haar paard Donna naar Slagharen. Zij behaalde een vierde prijs in de L1 dressuur met 195,5 punten.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: