Mooi resultaat voor Gijs Hegeman op het NK

Datum: 21-05-2017

19.39 uur - Op zaterdag  20 mei  jl. kwam Gijs Hegeman van gymsportvereniging Fysion Nijverdal in actie tijdens de Bonds Kampioenschappen 4e divisie heren turnen van de KNGU in Amsterdam. Uit elk District (totaal 5) van de turnbond selecteerden de beste 6 jongens uit elke categorie zich voor deze wedstrijd. 

 
 
In de eerste instantie stond Gijs 1e reserve voor District Oost (Overijssel-Gelderland) op de lijst van deelnemers voor het NK. Gijs en de trainers waren dan ook blij verrast toen zij afgelopen week alsnog te horen kregen dat Gijs mocht deelnemen aan het NK. Gijs deed mee in de meerkamp finale en liet zijn turnkunsten zien op zes onderdelen.
 
Gijs behaalde in de categorie junior 2 niveau 7 een zeer verdiende 12e plaats van de in totaal 30 finalisten! Met een totaalscore van 60.40 punten wist hij zich met ruim 2 punten t.o.v. zijn laatste Districtswedstrijd te verbeteren, door zijn oefeningen super strak te turnen!
De aanwezige coach André Vliek en andere trainers van de turnselectie zijn dan ook super trots op de prestatie die Gijs heeft geleverd!
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: