Bekijk de Europa League finale samen met Jupiler en Marco Borsato

Datum: 18-05-2017

10.20 uur - Bezoekers van het Onder Aan De Berg festival hebben de mogelijkheid om de Europa League finale live te volgen op een groot scherm. En alle bezoekers mogen op uitnodiging van Jupiler gratis iemand meenemen om te kijken! Jupiler is fan van zowel voetbal als muziek en wil dit voetbalhoogtepunt kracht bijzetten met een groot muziek- en voetbalfeest in Hellendoorn. Op het festival spelen Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy.
 
De finale wordt uitgezonden op een groot scherm in "The Barn"; een oude Amerikaanse hooischuur dat normaliter als muziekpodium wordt gebruikt. Voor de gelegenheid wordt het omgetoverd tot voetbalkroeg. Een sfeervollere plek om de finale te kijken is er niet!
 
Elke bezoeker mag namens sponsor Jupiler iemand meenemen om van het festival en de wedstrijd te genieten. Op vertoon van één geldig festivalticket bij de festivalentree mag men dus met twee personen het festival betreden en de finale bekijken. En uiteraard genieten van de shows van Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy.
 
Het festival opent haar deuren om 16.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Het eerste optreden begint om 17.15 uur. Marco Borsato sluit met een spetterend optreden het festival af. Marco Borsato treedt maar liefst 1,5 uur op en neemt een 13-koppige begeleidingsband mee. 
 
Onder Aan De Berg draait om muziek en lekker eten en drinken. En dat alles op een zeer bijzondere locatie: een open plek midden in het bos, aan de voet van de Hellendoornse Berg. 
Festivaltickets kosten €39,- (excl. servicekosten) kosten en zijn te koop via www.onderaandeberg.nl. Ook te koop zijn parkeertickets: €7,- (excl. servicekosten). 
 
Check: www.onderaandeberg.nl voor het laatste nieuws of kijk op Facebook. Onder Aan De Berg is ook te volgen op Twitter en Instagram: @onderaandeberg. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 18-05-2017

belachelijk voor woorden voor iedereen die al een kaartje had gekocht.

Hendrik schreef op 19-05-2017

Hoezo? Die mensen mogen toch ook iemand meenemen?

Richard schreef op 19-05-2017

Krijgen de mensen die al een kaartje hadden gekocht nu geld terug? Nee....gratis wa muntejes...NEE. Dit is de eerste en laatste x dat ik naar dit festival ga. OPLICHTERS.

Hendrik schreef op 19-05-2017

Leer eerst maar eens lezen Richard. Er staat toch duidelijk dat mensen met een kaartje iemand mee mogen nemen? Dus niet dat de kaartjes nu voor half geld verkocht worden? Het is overigens logisch dat het de eerste keer is dat je naar dit festival gaat, want het is de eerste keer dat het georganiseerd wordt. En als ze zoveel kaartjes gaan weggeven, zal het ook wel de laatste keer zijn.

Jos schreef op 19-05-2017

voor degenen die met meerdere personen gaan is dit wel erg zuur. zij hebben volle pond betaald terwijl dit nu achteraf onnodig was geweest.

Richard schreef op 19-05-2017

Hendrik, waar noem ik half geld?

Geertje hogeboom schreef op 19-05-2017

Geldt dit ook voor het ah kaartje

Han schreef op 20-05-2017

Wat een boel ongelukkige inwoners. (Met een lach uiteraard). Het lijkt erop dat ze anders de feesttent niet vol krijgen. En het nu op deze manier proberen.

Geronimo schreef op 20-05-2017

Wat een zeurders. Je hebt een kaartje gekocht, dus dit bedrag was het je waard. Het wordt alleen een ander verhaal als men een kaartje in de voorverkoop heeft gekocht, wat goedkoper was dan aan de kassa, want in dit geval had men kunnen wachten.

Harry schreef op 20-05-2017

Wat een gezeur dit, Dit festival gaat volgens mij over muziek en niet over voetbal, gewoon schrappen dat beeldscherm, wil je voetbal kijken rot dan op naar huis of naar een voetbal club, we zijn hier voor de muziek en niet voor voetbal !!!!

Jos schreef op 20-05-2017

inderdaad Harry, en gratis iemand meenemen schrappen.

Jos schreef op 23-05-2017

waarom extra EXTRA VEILIGHEIDSMAATREGELEN bij Dauwpop en niet bij onder aan de berg?

Uw reactie

Naam:
Bericht: