De Zweef Vrouwen 1 nemen deel aan een zgn Blitz Tournament in Cork (Ierland)

Datum: 16-05-2017

8.59 uur - Donderdag 25 mei a.s. vertrekt het 1e vrouwenteam van de Zweef in alle vroegte met de bus naar Schiphol. Vandaar vliegt men naar Cork in Zuidwest Ierland om deel te nemen aan een klein toernooi (Blitz)
 
Donderdag en vrijdagen zijn voorafgaand sightseeing dagen, waarbij de gastvrije en gezellige pubs vanzelfsprekend niet worden ontzien.
Op zaterdag is dan het toernooi op het Pat Bowdren Park aan de Lee Road in Cork. Dit sportcomplex is ook de thuisbasis voor o.a. de Munster rugby-, Gaelic football- en hurling wedstrijden.
 
De andere deelnemers zijn de vrouwenteams van Wilton, Riverstown en Carrigaline. Het niveau is naar verwachting te vergelijken met het niveau van de Zweef Vrouwen 1. Althans dat is voor alle teams te hopen.
 
Het toernooi is georganiseerd door Barbara O’Connell. Zij is of was zelf een zeer getalenteerde voetballer en adviseert vandaag de dag de Ierse voetbalbond (FIA) inzake het vrouwenvoetbal. Via Gill van de Werfhorst (zelf afkomstig uit Ierland en nu ass. coach van De Zweef VR1) zijn de contacten gelegd.
 
Zondag en maandag zijn ook meer vakantiedagen, maar in en rondom Cork is voldoende aan cultuur en gezelligheid op te snuiven voor de vrouwen. Maandagavond vliegen de vrouwen weer terug naar Nederland.
 
Een mooie afsluiting van een geslaagd seizoen in de 1e klasse landelijk.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: