Open districts kampioenschappen Taekwondo in Sportcentrum 't Ravijn

Datum: 24-03-2017

20.07 uur - Het districtsbestuur Noord-Oost van de Taekwondo Bond Nederland organiseert op 8 en 9 april haar jaarlijks kampioenschap voor sparren en stijl in Sportcentrum 't Ravijn in Nijverdal. Naast Olympiër Reshmie Oogink zal  tevens 3-voudig Europees kampioen Joël van de Weide aanwezig zijn als gastheer en vrouw en via facebook live verslag te doen.

 
 
 
 
Zaterdag 8 april zijn de sparring wedstrijden. Dit zijn spectaculaire full contact wedstrijden waarbij de taekwondoka's spectaculaire technieken tentoonstellen. 
Het toernooi staat open voor taekwondoka's met alle bandkleuren, die in hun eigen klasse tegen elkaar sparren.
                      
Op zondag 9 april vinden de stijlwedstrijden plaats. Bijzonder is dat er bij deze wedstrijden stijlfiguren worden gelopen tegen een denkbeeldige tegenstander. Bij deze wedstrijden doen naast 3-voudig Europees kampioen Joël van der Weide veel amateursporters ook mee. 
 
Het evenement is beide dagen gratis toegankelijk voor het publiek. Naast de wedstrijden worden op zaterdag en zondag demonstraties en presentaties verzorgd door  diverse grote namen in de taekwondowereld.
 
Organisatie
De organisatie van het grote taekwondo evenement is in handen van zes verenigingen uit het district Noord-Oost; Taekwondo Nijverdal, Taekwondo Olthuis uit Rijssen, Holten, Wierden en Markelo, V.A.S. Arashi uit Enschede, Taekwondo Martin Simon uit Borne, Mas-Kim moo Almere en Budovereniging Hantei uit Oldenzaal. 
Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Sportevenementen Hellendoorn Nijverdal.
 
Informatie:
Alle informatie over het evenement is te vinden op www.taekwondototaal.nl
 
Reshmie Oogink
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: