SPGH zoekt Directeur Peuterspeelzaal (18 uur)

Datum: 23-03-2017

De Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Hellendoorn (SPGH) is op zoek naar een enthousiaste en betrokken directeur die kan bijdragen aan het verder ontwikkelen van onze ‘lerende’ organisatie. De SPGH heeft 11 peuterspeelzalen in de gemeente Hellendoorn. Onze doelstelling is het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor alle peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar in de gemeente Hellendoorn. In een veilige, stimulerende omgeving worden peuters al spelend voorbereid op de overstap naar de basisschool. 
 
WAT BIEDEN WIJ?
- Een uitdagende functie in een dynamisch werkveld;
- Een lerende omgeving;
- Het bestuur als ervaren sparringpartner;
- Salaris conform CAO Welzijn;
- Vakantieregeling volgens primair onderwijs;
- Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.
 
WAT ZOEKEN WIJ?
Heb je leidinggevende ervaring en affiniteit met peuterspeelzaalwerk? Heb je daarnaast ook nog ideeën over het leiden en sturen van een lerende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. 
Je stuurt op kwaliteit en bent in staat mensen te inspireren, te motiveren en mee te nemen in veranderingsprocessen. Samen met het bestuur ontwikkel je het onderwijs- en organisatiebeleid. 
Je bent toegankelijk en communiceert open, handelt transparant en proactief met alle partijen en belanghebbenden zowel binnen als buiten de organisatie. 
 
FUNCTIE-EISEN 
- HBO/WO werk- en denkniveau;
- Leidinggevende ervaring;
- Ervaring met verandertrajecten;
- Analytisch en organisatorisch vermogen;
- Goed in het bouwen en onderhouden van netwerken;
- Inzicht in en uitvoering kunnen geven aan (financiële) bedrijfsprocessen;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- In het bezit van een rijbewijs en auto;
- Bereid om onregelmatig te werken.
 
SOLLICTATIEPROCEDURE 
Stuur jouw CV met motivatiebrief vóór 31 maart naar het volgende mailadres: bestuurSPGH@gmail.com t.a.v. Mark de Vries. Na inzending wordt er binnen twee weken contact met je opgenomen of je wordt uitgenodigd voor de eerste gespreksronde op vrijdag 7 april.
 
Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met de huidige directeur Mirjam Diderich, te bereiken op 0548-638816. Uitgebreide informatie over de SPGH is te vinden op www.spghnijverdal.nl
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: