Aanhouding winkeldiefstal Spoelerstraat Nijverdal

Datum: 20-03-2017

12:12 uur - Op zaterdag 18 maart 2017 om 17:20 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding dat er een winkeldiefstal was verijdeld door winkelpersoneel van een supermarkt, gelegen aan de Spoelerstraat te Nijverdal. De beide daders waren lopend ontkomen. 

 


Uit het ingestelde onderzoek ter plaatse en de getuigenverklaringen bleek het voertuig van de daders nog op de parkeerplaats te staan. 
Tijdens het onderzoek kwamen beide verdachten teruglopen. Bij het zien van de politie rende er een meteen vandoor en de andere, een 50-jarige man uit Hoogeveen, kon worden aangehouden. Na een korte zoektocht door de wijk is uiteindelijk de andere verdachte, een 52-jarige man uit Ter Apel, ook aangehouden.
Beide verdachten zijn overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum Twente te Borne waar ze voor het onderzoek zijn ingesloten. 
In het voertuig trof de politie meerdere goederen van andere supermarkten aan, welke mogelijk ook van diefstal afkomstig zijn. Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: