Diefstal PC Stamstraat Nijverdal

Datum: 20-03-2017

12:06 uur - Op zondag 19 maart 2017 tussen 13:30 uur en 23:20 uur is er ingebroken in een bedrijf, gelegen aan de P.C. Stamstraat te Nijverdal. De inbraak was ontdekt door een beveiliger.

 


De dader(s) heeft/hebben zich toegang tot het pand verschaft door een ruit in te gooien/slaan. Het gehele pand was doorzocht en er is een grote hoeveelheid koper weggenomen. 
De dader(s) heeft/hebben het terrein verlaten via de achterzijde, welke grenst aan een pad naast de Regge. Dit pad komt uiteindelijk uit op de Bleekweg. 
Gezien de hoeveelheid koper heeft/hebben de dader(s) gebruikt gemaakt van een vervoersmiddel.
Bent u getuige geweest van deze inbraak/diefstal of heeft u hierover nadere informatie, neemt u dan contact op met de politie Oost-Nederland, basisteam Twente-West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: