StartersCafé Huren of Kopen

Datum: 24-02-2017

11.56 uur - Dinsdagavond 7 maart organiseren Woningstichting Hellendoorn en Rabobank Noord en West Twente speciaal voor starters op de woningmarkt het StartersCafé Huren of kopen. Tijdens het StartersCafé stap je tussen 19.00 en 21.00 uur met al jouw woonvragen binnen bij Woningstichting Hellendoorn, Storkstraat 11 in Nijverdal. 

 
 
Loop vrijblijvend binnen

In het StartersCafé ga je vrijblijvend en kosteloos in gesprek met medewerkers van Woningstichting Hellendoorn, financieel adviseurs van Rabobank Noord en West Twente en REBO Vastgoed. Ook kun je de presentatie 'Huren of kopen?' van Eef van Opdorp bijwonen. Onder het genot van een drankje worden al jouw vragen beantwoord!
 
Presentatie Eef van Opdorp

Tijdens het StartersCafé verzorgt Eef van Opdorp op twee tijdstippen de lezing ‘Huren of kopen?’. Geen muffe lezing maar actuele tips, humor, actie en een frisse blik op je eigen geldzaken. Eef van Opdorp is specialist in actuele en ingewikkelde zaken simpel maken. Geen theoretisch geleuter maar praktische oplossingen. Je kunt Eef van Opdorp onder andere kennen van het TV-programma ‘Uitstel van executie’.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: