Nické Miskotte Regiokampioen klasse L2-D/E

Datum: 19-02-2017

21.47 uur - Afgelopen weekend werden de laatste rubrieken gereden van het Regiokampioenschap dressuur in Bathmen voor pony’s. En er werden maar liefst drie prijzen meegenomen door leden van PSV Hertruiters. De hoofdprijs, Regiokampioen van de provincie Overijssel werd opgeëist door Nické Miskotte met haar pony Brouwershaven’s Diva.

 
Ze reed een hele mooie proef in de klasse L2 categorie D/E. Een goed resultaat kon voor de in topvorm verkerende combinatie niet uitblijven: Ze wonnen met ruime voorsprong van een groot en sterk deelnemersveld met 70,92 %.  Door deze prestatie is ze afgevaardigd naar het Nederlands Kampioenschap Dressuur in Ermelo. In deze klasse kwam ook clubgenoot Marilyn Roelofs aan de start. Zij reed met haar pony Jacodi’s Bo’s Blaze een keurige proef en mocht uiteindelijk de rozet voor de vierde prijs in ontvangst nemen met 68 %. Met haar andere pony, Hoppenhof’s Yentle, startte ze in de klasse L1 categorie D/E. Ze reed een mooie, nette proef en werd in een groot en sterk deelnemersveld reservekampioen met 64,75%.
 
Ook was er nog springsucces te melden. Tijdens het Krokusspringen in Luttenberg reed Malika Elshof met haar pony Silver King een mooi foutloos parcours in de klasse B cat. D/E. Ze werd gewaardeerd met 74,5 punten voor de wijze van rijden en dit leverde hen een derde prijs op. Fleur Kruger startte met haar pony Starmaker in de klasse M categorie D/E. Ze reed een foutloos basisparcours en ook de barrage was foutloos met een tijd die goed was voor de derde prijs.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: