Lampionnenoptocht Hellendoorn

Datum: 20-01-2017

08:39 uur - Ter ere van de verjaardag van Prinses Beatrix organiseert de Oranjevereniging Hellendoorn, dit jaar weer de sfeervolle Lampionnenoptocht door het dorp Hellendoorn en nodigt daarbij alle kinderen en ouders uit om op dinsdag, de traditionele, 31e januari gezellig mee te lopen.

 

 

 
De Lampionnenoptocht zal wederom afgesloten worden met spetterend vuurwerk op sportpark De Voordam. 

Na afloop zal er traditioneel een hapje en drankje klaar staan voor de volwassenen en voor de kinderen warme chocolademelk met een leuke attentie, dit zal plaats vinden in de kantine van sporthal De Voordam.

Om 18.45 uur worden de kinderen verwacht op te stellen in park De Geuren, zodat om 19.00 uur de optocht kan beginnen onder muzikale begeleiding van de Helderse Harmonie en zal voorgegaan worden door niemand minder dan Klepperderk.

De optocht zal via de Dorpsstraat, Bibenstraat, Hofmanstraat, Drosteweg, Voordamweg en Koemaste eindigen aan de Kasteelstraat, waar het vuurwerk omstreeks 19.30 uur zal worden afgestoken.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: