Met Oad naar Onder Aan De Berg en Dauwpop

Datum: 20-01-2017

07:02 uur - Oad zal het busvervoer omtrent Onder Aan De Berg gaan verzorgen. Vanaf NS station Nijverdal rijden er tijdens het evenement pendelbussen om treinreizigers naar het festivalterrein te brengen. 

Tevens rijden er vanaf verschillende opstapplaatsen tourbussen rechtstreeks naar het festivalterrein en na afloop weer terug. Tickets voor beide vormen van vervoer zijn vanaf vandaag te koop op de site van Oad: www.oad.nl/onderaandeberg.  

 

Pendelbussen

Er rijden vanaf NS station Nijverdal pendelbussen naar het festivalterrein. Voor €5,- zijn retourtickets te koop. Oad verzorgt dit vervoer en op de speciale pagina van Oad zijn de pendeltickets kopen. De pendelbussen rijden vanaf 16.00 uur tot 00.30 uur.

 

Landelijk busvervoer

Vanuit diverse opstapplaatsen door het land brengt Oad bezoekers direct naar het festivalterrein en 's avonds weer terug. Geen stress, parkeerzorgen, treinvertraging en direct voor de deur uitstappen. Kortom: op en top genieten van o.a. Marco Borsato Onder Aan De Berg. Dit busvervoer is ook in combinatie met een entreeticket te koop.

 

Voor (pendel)bustickets en meer informatie over bijvoorbeeld opstapplaatsen: www.oad.nl/onderaandeberg.

 

Onder Aan De Berg draait om muziek en lekker eten en drinken. En dat alles op een zeer bijzondere locatie: een open plek midden in het bos, aan de voet van de Hellendoornse Berg. 

 

Festivaltickets kosten €39,- (excl. servicekosten). Ook te koop: parkeertickets à €7,- (excl. servicekosten) en Zuivelhoeve TapasTassen. Een TapasTas voor 2 personen kost €19,95 (excl. servicekosten) en een TapasTas voor 4 personen €29,95 (excl. servicekosten).

Alle tickets zijn te koop via www.onderaandeberg.nl en www.facebook.com/onderaandeberg. Festivaltickets zijn ook te koop bij lokale voorverkoopadressen, deze zijn te vinden op www.onderaandeberg.nl.

 

De organisatie benadrukt dat tickets alleen te koop zijn via de officële websiteFacebook pagina en de lokale adressen en nergens anders. Tickets gekocht op andere plekken kunnen vals en ongeldig zijn.

 

Check: www.onderaandeberg.nl voor het laatste nieuws of kijk op Facebook. Onder Aan De Berg is ook te volgen op Twitter en Instagram: @onderaandeberg. 

 

 

Onder Aan De Berg met Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy

Woensdag 24 mei 2017

Festivalterrein a/d Luttenbergerweg, Hellendoorn

Festivalticket: €39,- (excl. servicekosten)

Parkeerticket: €7,- (excl. servicekosten)

TapasTas 2 personen: €19,95 (excl. servicekosten)

TapasTas 4 personen: €29,95 (excl. servicekosten)

www.onderaandeberg.nl

info@onderaandeberg.nl

 

Oad verzorgt busvervoer Dauwpop

Busvervoer en pendeldienst naar festivalterrein

 

In 2017 zullen Oad en Dauwpop wederom samenwerken om bezoekers met bussen naar het festivalterrein te rijden. Vanaf NS station Nijverdal rijden er de hele dag pendelbussen om treinreizigers naar het festivalterrein te brengen. Vanaf verschillende locaties in het land rijden er tevens Oad bussen naar het festival, voor bezoekers die niet met de auto of openbaar vervoer komen. Tickets voor beide vormen van vervoer zijn vanaf vandaag te koop op de site van Oad: www.oad.nl/dauwpop

 

Pendelbussen

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer naar Dauwpop reizen rijden er vanaf NS station Nijverdal de gehele dag pendelbussen. Voor €5 is een retour te boeken via de speciale site van Oad

 

Overig busvervoer

Vanuit diverse opstapplaatsen door het land brengt Oad bezoekers direct naar het festivalterrein en 's avonds weer terug. Geen stress, parkeerzorgen, treinvertraging en direct voor de deur uitstappen. Kortom: op en top genieten van Dauwpop. Dit busvervoer is ook in combinatie met een entreeticket te koop.

 

Voor bustickets, alle opstapplaatsen en informatie heeft Oad een speciale pagina aangemaakt: www.oad.nl/dauwpop

 

Afgelopen twee jaar was Dauwpop op voorhand uitverkocht. De voorverkoop voor Dauwpop 2017 is al gestart, tickets zijn te koop via www.dauwpop.nl/tickets. Tickets kosten €49, parkeerticket €7 en een campingticket €15 (ticketprijzen zijn excl. servicekosten), Sinds vanmorgen zijn alle kindertickets al uitverkocht.

 

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op www.facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter en Instagram: @dauwpop. 

 

Dauwpop Hellendoorn met o.a. Doe Maar

Hemelvaartsdag / donderdag 25 mei 2017

Terrein a/d Luttenbergerweg, Hellendoorn

Ticketprijs: €49 (excl. servicekosten). 

Kinderticket (8 t/m 14 jaar): €12,50 (excl. servicekosten) Uitverkocht

Parkeerticket: €7 (excl. servicekosten)

Campingticket: €15 (excl. servicekosten)

www.dauwpop.nl

info@dauwpop.nl

 

Line-up o.a.:

Doe Maar

Chef'Special

Di-rect

Bazart

Broederliefde

VANT

Monster Magnet

Spinvis

Warhaus

Bökkers

Kraantje Pappie 

Sevn Alias

Mozes And The Firstborn

Paceshifters

Dirtcaps

The Partysquad

Moksi

Mental Theo

De Likt

Canshaker Pi

The Grand East

Young Gun Silver Fox

Paul Sinha

Kevin

Donnie

Yung Internet

 

More to come...

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Willyziggers@gmail.com schreef op 24-01-2023

Heel leuken dit worden!

Uw reactie

Naam:
Bericht: