Gut, Sanne Wallis de Vries is terug!

Datum: 18-01-2017

11:55 uur - Iedereen kent wel cabaretière Sanne Wallis de Vries van haar weergaloze imitaties van voormalig Koningin Beatrix bij het VARA-televisie programma Kopspijkers. Maar ook haar shows in het theater deden stof opwaaien, zoals met haar eerste programma ‘SOP’, nu alweer twintig jaar geleden. De ontvangst door pers en publiek van dit debuut was indertijd overweldigend. Dit seizoen toert Sanne met haar nieuwe programma ‘Gut’ en bezoekt ze op donderdag 2 februari het ZINiN Theater. Deze ‘koningin’ van het cabaret belooft er weer een dwaze avond van te maken.   

 


Nieuwe show ‘Gut’
In haar nieuwe programma ‘Gut’ wordt Sanne door enkele knellende vragen getergd , zoals: ‘Wat te doen bij beroemdheden aan je keukentafel en hoe stuur je onderbuik gevoelens naar de juiste uitgang?’ Prangende vragen dus die aan de orde komen. ‘Gut’ zit verder vol suggesties, ideeën, voorstellen, en nog nader te beramen plannen. Geen recepten dit keer, wel tips. Tevens staat u een gewichtig  en gloedvol betoog over de uitwerkingen van de materialen raffia en vilt te wachten; een verhandeling over twee stoffen componenten uit haar jeugd in de jaren '70. Tevens voorziet Sanne u van raad over het mysterie ‘man’, dat almaar groter lijkt te worden. ‘Gaan we samen aan werken’, belooft ze en ze heeft er dit keer dan ook heel toepasselijk #zinin!


Mooie theatercarrière
Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs) en richtte samen met Selma Susanna en vier medeleerlingen de kleinkunstopleiding ST&M op, waar Sanne "eerst afgestudeerde" van werd. In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma ‘Sop’ in première. Pers en publiek waren wild enthousiast. Trouw schreef: '...het kan niet anders of haar staat een grote theatertoekomst te wachten'. Nu, twee decennia later, kunnen we ons de Nederlandse cabaretwereld zonder Sanne Wallis de Vries niet eens meer voorstellen. Maar niet alleen in de cabaretwereld is ze thuis, ze leent haar stem aan films, speelde in diverse Nederlandse filmproducties en schreef columns voor kranten, bladen en magazines. Alles zeer succesvol, wel te verstaan.

Bent u erbij?
Sanne Wallis de Vries viert het twintigjarig jubileum in Nijverdal in het ZINiN Theater. Zin om erbij te zijn?  Bestel dan uw kaartjes op www.zinintheater.nl. Telefonisch mag dat via 0548-624489. Kaarten zelf afhalen bij de theaterkassa of de VVV/Tourist Info is ook mogelijk.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: