Met Zuivelhoeve genieten 'Onder Aan De Berg'

Datum: 17-01-2017

16.19 uur - Het nieuwe festival Onder Aan De Berg draait niet alleen om Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy, maar ook om lekker eten. Daarom kunnen bezoekers vanaf vandaag een Tapas Tas bestellen. De Tapas Tas wordt gevuld met producten van Zuivelhoeve, bekend om zijn heerlijke, ambachtelijke producten. Onder Aan De Berg vindt plaats op 24 mei. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend.

 
 
 
Om optimaal te genieten van alle muziek en de sfeervolle locatie biedt het festival samen met Zuivelhoeve de mogelijkheid om een Tapas Tas te kopen. In deze tas zitten uitsluitend producten van Zuivelhoeve, onder andere: vers gebakken stokbrood, (oude) kaas, Twentse metworst, olijven, notenmix, zongedroogde tomaten en dipsausjes. De Tapas Tas is te koop voor twee en vier personen. Een Tapas Tas voor 2 personen kost €19,95 (excl. servicekosten) en een Tapas Tas voor 4 personen €29,95 (excl. servicekosten). Voor elke 50e besteller is de Tapas Tas gratis!
 
De Tapas Tas is uitsluitend te koop via de website van Onder Aan De Berg. Bezoekers kopen een Tapas Tas Ticket in de webshop, deze tickets zijn 24 mei om te ruilen voor de Tapas Tas bij de stand van Zuivelhoeve. Een ticket voor de Tapas Tas geeft geen toegang tot het festivalterrein, hiervoor is ook een Festivalticket nodig.
Meer informatie over de Tapas Tas, het festival en ticketverkoop: www.onderaandeberg.nl/tapastas
 
Zuivelhoeve is een echt Twents bedrijf en verkoopt uitsluitend kwaliteitsproducten die (gedeeltelijk) zelf gemaakt worden op ambachtelijke wijze. Inmiddels kent het bedrijf 40 winkels in Nederland.
 
Onder Aan De Berg draait om muziek en lekker eten en drinken. En dat alles op een zeer bijzondere locatie: een open plek midden in het bos, aan de voet van de Hellendoornse Berg. 
 
Festivaltickets kosten €39,- (excl. servicekosten). Ook te koop: parkeertickets à €7,- (excl. servicekosten). Een Tapas Tas voor 2 personen kost €19,95 (excl. servicekosten) en een Tapas Tas voor 4 personen €29,95 (excl. servicekosten).
Alle tickets zijn te koop via www.onderaandeberg.nl en www.facebook.com/onderaandeberg. Festivaltickets zijn ook te koop bij lokale voorverkoopadressen, deze zijn te vinden op www.onderaandeberg.nl.
 
De organisatie benadrukt dat tickets alleen te koop zijn via de officële website en Facebook pagina en nergens anders. Tickets gekocht op andere plekken kunnen vals en ongeldig zijn.
 
Check: www.onderaandeberg.nl voor het laatste nieuws of kijk op Facebook. Onder Aan De Berg is ook te volgen op Twitter en Instagram: @onderaandeberg. 
Onder Aan De Berg met Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy
Woensdag 24 mei 2017
Festivalterrein a/d Luttenbergerweg, Hellendoorn
Festivalticket: €39,- (excl. servicekosten)
Parkeerticket: €7,- (excl. servicekosten)
Tapas Tas 2 personen:€19,95 (excl. servicekosten)
Tapas Tas 4 personen: €29,95 (excl. servicekosten)
www.onderaandeberg.nl
info@onderaandeberg.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: