Avond Smaeck ende Vermaeck

Datum: 05-12-2016

17.08 uur - Weet je nog van vroeger? Toen vader of moeder voorlas? Die knusse, warme gezelligheid, iets lekkers erbij en luisteren naar een spannend verhaal. Iets van die sfeer wil de Avond Smaeck ende Vermaeck terugbrengen: Lekker eten en een goed verhaal in een tocht langs de drie locaties. De avond begint al om 18.00 uur, maar gelukkig wordt het eten voor je verzorgd!

 
 
Een heuse verteller treedt voor je op en sagen, legendes, verhalen uit verre oorden en uit de eigen streek, van alles passeert de revue.
Dan staat de (verwarmde!) huifkar klaar en brengt je naar de volgende locatie.
Ook hier krijg je weer allerlei lekkere gerechtjes en wacht je een spannend of juist vrolijk verhaal. Iets om te lachen of iets om eens even bij stil te staan.
 
De tocht voert je langs het Pannenkoekenhuus Marle, Hof der Wonderen en Landgoed Schuilenburg.
Verhalen en vertellingen, sagen en legenden, een proeverij van heerlijkheden en lekkernijen en een tocht met de (verwarmde!) huifkar wisselen elkaar af tot een avondvullende belevenis. Op woensdag 28 december 2016.
 
Van 18.00 uur tot ca. 22.30 uur.
Kosten: 37,50 p.p. (kinderen 3 t/m 11 jaar : 25,== )
Reserveren kan telefonisch bij: Pannenkoekenhuus Marle: 0548 - 681316 Landgoed Schuilenburg: 0548 - 681782 
 
De Avond Smaeck ende Vermaeck is een initiatief van de ondernemersgroep www.de-Regge.nl
 
Klik HIER voor de flyer.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: