Winst voor vrouwen de Zweef

Datum: 05-12-2016

13.55 uur - De vrouwen van de Zweef hadden nog wat goed te maken tegen RKDEO uit Nootdorp (Den Haag). De uitwedstrijd was immers onnodig verloren vond men. Die revanche uitingen waren vanaf het beginsignaal te bespeuren bij de Zweef. Binnen een kleine 20 minuten stond het al 3-0.

De Zweef VR 1 - RKDEO VR1  (5-0)
 
 
Bij het eerste doelpunt werd Sharon Wieldraayer met een prachtige voorzet vrijgezet voor de keepster en zij wist wel raad met deze kans. Even later zorgde een grieperige Melanie Kok met een daverend afstandsschot voor de 2-0 en omdat er iemand de gegeven penalty moest nemen deed Mylene Rodijk dat koeltjes. De wedstrijd was toen, met een 3-0 voorsprong, eigenlijk al gespeeld. 
 
De gashendel ging iets dicht bij de Zweef en daardoor kon RKDEO ook laten zien dat het wel een balletje kan trappen. 
Na de rust ging de Zweef vrolijk verder en wisten Sharon Wieldraayer en Mylene Rodijk opnieuw het net te vinden. Twee totaal verschillende
doelpunten, respectievelijk één snoeihard in de hoek en de ander een typisch Rodijk rolletje, tergend langzaam over de doellijn....
 
De leiding van de Zweef krijgt binnenkort te maken met een luxe probleem. Het aantal geblesseerden is nog altijd aanzienlijk, maar wij zien nu dat speelsters ook op andere plekken ingespeeld raken, daarbij geholpen door de aanstormende jeugd <19. Kortom de machine komt langzaam aan weer op toeren.
 
Komende zondag zal die machine op volle toeren moeten draaien om ook Berghuizen een loer te kunnen draaien. Dat is vanaf deze zijde eenvoudig te schrijven, maar het moet nog wel gedaan worden. 
Het betreft zondag 11 december een uitwedstrijd in Oldenzaal die om 14.00 zal aanvangen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: